24/7 star!

BEST WESTERN Hotel Restaurant Fidder in Zwolle is het decor van de sterren-modeshoot uit het eerste nummer van #Best_Mag. Een sprankelende shoot vol nieuwe feestmode voor dit najaar/winterseizoen. En: allemaal online binnen enkele muisklikken te bestellen!

Productie:Minke Flach@ mooimetmedia
Fotografie: Karen Steenwinkel
Styling: Linda Loef
Haar & Make-up: Astrid Timmer
Modellen: Judy en Auke@ Eefje van Daal Agency

Online kun je de modeshoot uit het magazine hier bekijken (p.31 t/m 37). Jammer genoeg konden we niet alle foto’s kwijt in het magazine. Hieronder vind je gelukkig meer foto’s uit deze prachtige serie! Onderaan dit bericht vind je links naar de online winkels waar je de kleding kunt bestellen.

Voel je een ster bij Fidder!

BEST WESTERN Hotel Restaurant Fidder, het decor van deze sterrenshoot, is een bijzonder sfeervol en authenthiek hotel dat vakkundig gerund wordt door broer en zus Patrick en Daniëlle Fidder, die het hotel overnamen van hun ouders.

Hotel Fidder is gevestigd in drie aaneengesloten voormalige woonhuizen aan de Koningin Wilhelminastraat in de rustige wijk Veerallee. Alle huizen in deze straat zijn aan het begin van de vorige eeuw in de voor die tijd moderne Art Nouveau-stijl gebouwd. De Nederlandse overheid heeft om die reden alle veertien huizen in de straat uigeroepen tot Rijksmonument. De familie Fidder richtte het hotel, inclusief de kamers, helemaal in volgens de Art Nouveau-stijl waardoor je je bij binnenkomst van het hotel aan het begin van de vorige eeuw waant.

Hotel Fidder beschikt over een intiem restaurant en een bijzondere bar die door eigenaar Patrick Fidder zelf uit een oud bed is vervaardigd. Vanuit het hotel loop je binnen tien minuten naar de historische binnenstad van hanzestad Zwolle, bekend om zijn prachtige winkelcentrum en goede restaurants, waaronder De Librije, met liefst drie Michelinsterren! Dus voel je een ster, en ontdek de Overijsselse hoofdstad vanuit Hotel Fidder!

Verkoopinformatie

Bestel de mode uit deze shoot online bij onderstaande webshops!