Weekendje Middelburg winnen?

UPDATE: deze winactie is afgelopen, de winnaar heeft bericht ontvangen.

We geven een weekendje Middelburg weg! Neem een extra lege koffer mee zodat je ruimte hebt voor de mooiste Zeeuwse souvenirtjes.

Babbelaarsblik, te koop in de winkel van het Zeeuws Museum

Babbelaarsblik, te koop in de winkel van het Zeeuws Museum

Een prachtig blikje met handgemaakte boterbabbelaars, bijzondere zilveren sieraden van ontwerpster Hester Zagt, geweldige theedoeken en boeken over (eerdere) collecties van het museum: tussen het uitgebreide aanbod van de museumwinkel in het Zeeuws Museum vind je zeker het allermooiste Zeeuwse souvenir.

In de reportage die journaliste Renée ter Berg schreef voor #Best_Mag editie 2, vind je nog meer leuke adresjes om aan te doen tijdens een weekendje Zeeland. Uiteraard kan ook de receptie van BEST WESTERN Amadore Hotel Arneville je alles vertellen over wat er te doen en te zien is in Middelburg en omgeving.

Waar verheug jij je het meest op tijdens een weekendje Zeeland?

Mail ons vóór 1 februari 2014 je naam en adresgegevens en wellicht win jij een verblijf van 2 nachten inclusief ontbijt in BEST WESTERN Amadore Hotel Arneville. We doen er ook 2 entreekaarten bij voor het Zeeuws Museum (geldig tot 1 april 2014) én 2 entreekaarten voor het Zeeuws maritiem muZEEum (in Vlissingen). Het contactformulier invullen om kans te maken mag ook.