Arnhem in sprookjessfeer

Morgen, 13 oktober om 13.13 uur, start het Sprookjesfestival! Arnhem is dan tot en met zondag 21 oktober omgetoverd tot een heuse sprookjesstad. 

Mooie prinsessen, hardwerkende kabouters, lieve wolven, rondspringende kikkers en grappige lakeien duiken op in de sprookjesvertolkingen van gevestigde en opkomende kunstenaars. Op het programma staan bijvoorbeeld Hakim met zijn voorstelling over Roodkapje, de voorstelling Klein Duimpje en de opera Sneeuwwit. Ga naar het Watermuseum om je eigen toverdrankje te brouwen of tover een magische bal in wijkcentrum Vredenburg.

Sprookjesfestival 2012

Ook ons eigen BEST WESTERN Hotel Haarhuis verkeert de komende dagen in sprookjessfeer. Woensdag 17 oktober vindt er een heuse verkleedpartij plaats, kom je je ook metamorfosen met schrijfster Nanda Roep? En er is nog meer te beleven. Ga naar de website van Hotel Haarhuis om het programma te zien en je kaarten te reserveren.

Ook leuk om te doen dit weekend:
Langs de zijlijn of zelf een stukje rennen? Dit weekend is de Lage Landen Marathon van Eindhoven. Ga op de foto met een zeeleeuw in Deltapark Neeltje Jans. Of waag een gokje in een Holland Casino bij jou in de buurt. Wat zijn jouw weekendplannen?