#Best_Guest

Best Western als tweede thuis. Hun naam is bekend bij de receptie; hun favoriete eitje staat klaar bij het ontbijt. Een stamgast aan het woord. 

 • Naam
  Jaap de Jong
 • Leeftijd
  66 jaar
 • Nationaliteit
  Nederlands
 • Favoriet Best Western-hotel
  BEST WESTERN PLUS Hotel Haarhuis in Arnhem
 • Rewardslid sinds
  zomer 2012
 • Waarom Best Western?
  Goede kwaliteit tegen een redelijke prijs
_MG_9717

Stamgast Jaap de Jong en Rooms Division Manager Gianna de Vecchi in Bar No. 1 bij BEST WESTERN PLUS Hotel Haarhuis in Arnhem.
(Foto: David Jagersma)

‘Zelf ben ik Hagenaar, maar als directievoorzitter van het Nederlands Openluchtmuseum ben ik vaak in Arnhem. Ik slaap daarom minimaal twee nachten per week in het BEST WESTERN PLUS Hotel Haarhuis. Prima gelegen tegenover het station en een heel prettig hotel voor zakelijke doeleinden.

Sowieso staat Best Western in mijn ogen voor kwaliteit: in ontbijt, restaurant en kamers. En dan is de crew van Hotel Haarhuis ook nog eens enthousiast en betrokken. Ze spelen precies in op wat de klant wil. Ze weten onderhand wie ik ben en vragen dus niet elke keer of mijn eitje lekker is. Heel prettig. Ik vind het leuk om af en toe een babbeltje te maken met de barman, maar op andere momenten wil ik met rust worden gelaten. Dat voelen ze goed aan. Ook eigenaar Arjen de Vries is betrokken, en niet alleen bij zijn eigen hotel. Hij is een echte ondernemer, die actief is in zijn stad en zich verantwoordelijk voelt voor zijn omgeving. Zo hangen er foto’s van de Arnhemse fotograaf Louis Drent en komen er gedichten van de stadsdichter in een nieuwe vleugel van het hotel.

We zijn op dit moment bezig onze band te versterken: in het voorjaar van 2014 openen we een Openluchtmuseumkamer in het hotel. Dit doe ik samen met Gianna de Vecchi, de Roomsdivision manager van het hotel. Als de kamer klaar is, kunnen gasten slapen in het interieur van een rijk Zaans koopmansgezin rond 1850. Een overnachting valt te combineren met diverse seizoensarrangementen in het Openluchtmuseum.

Dankzij mijn vele overnachtingen tot nu toe heb ik een behoorlijk aantal Rewards-punten opgebouwd. Omdat ik het een beetje vreemd vind om die punten – die ik zakelijk verdiend heb – geheel privé in te zetten, gebruik ik ze wanneer mijn vrouw meekomt voor een evenement rond het museum. Zo combineer ik het zakelijke met het aangename.’

Best Western Rewards: gratis spaarprogramma

Best-Western-Rewards-Logo

Punten sparen gewoon door te overnachten, het kan bij Best Western! Met Best Western Rewards krijg je met elke overnachting punten waarmee je voor zeer speciale voordelen kunt sparen.  Ook profiteer je bij reservering van de beste beschikbare kamers en van speciale aanbiedingen bij partners van Best Western. Lidmaatschap is gratis. Kijk voor meer informatie op www.bestwesternrewards.nl