Brabantse gemoedelijkheid, PLUS kwaliteit

Driewerf hoera voor BEST WESTERN PLUS Hotel De Naaldhof! Het hotel in Oss werd onlangs voorzien van het Best Western Plus-label en voldoet daarmee aan extra comforteisen op zes gebieden: aankomst, eten en drinken, service, badkamer, slapen en werk & entertainment.

Met name de uiteenlopende en complete faciliteiten die het hotel biedt én de investeringen in kwaliteit maken dat het hotel voortaan het Plus-label voert. Naast de moderne hotelkamers herbergt het hotel een recent vernieuwd restaurant met ruim terras en kunnen gasten (ook niet-hotelgasten) er paintballen, lasergamen, biljarten, bowlen, fitnessen en ontspannen in de sauna.

Geen Best Western hotel is hetzelfde. Maar al die diversiteit maakt het soms ook lastiger kiezen. Met onze drie labels Best Western, Best Western Plus en Best Western Premier maken we duidelijk wat gasten kunnen verwachten.

Alle Best Western hotels garanderen comfort, kwaliteit en persoonlijke service om je verblijf onvergetelijk te maken. De hotels met het Plus-label bieden net dat beetje extra. Zoals een setje luxere badproducten, het aanbieden van een lokale delicatesse, minimaal vier verschillende soorten hoofdkussens of een kinderspeelplek in het hotel.

Beter dan een Premier-hotel wordt het echter niet! Verwacht in deze hotels een bijzondere ambiance, designmeubilair en luxe faciliteiten als een toprestaurant.

Hotel types

Onze hotel types