De origineelste ideeën voor samen reizen

Ga je op reis met meerdere mensen? Je gezin, je hele familie, je bedrijf of met vrienden? Dan wil je graag dat iedereen het naar zijn zin heeft.

Het is fijn als alles dan goed geregeld is. Soms is het lastig precies die reis te vinden die past bij de interesses van jouw reisgezelschap. En zelf alles plannen van A tot Z kost veel tijd en moeite.  SRC-Reizen op Maat is een reisorganisator die de perfecte reis, waar ook ter wereld, voor je kan organiseren. Ze hebben jarenlange ervaring met het organiseren van maatwerk reizen. We vroegen ze naar een aantal originele ideeën.

Familieroots ontdekken

Sietske van der Maat: “Laatst hebben we een reis georganiseerd voor een familie die hun familieroots wilde herontdekken. Ze reisden 25 dagen door Thailand en Indonesië waar vader en moeder hadden gewoond.” Lees meer.

Sietske legt uit dat het ook erg interessant kan zijn om met een groep medereizigers een bepaald thema te gaan onderzoeken. ‘Reizen met verdieping in een specifiek thema: kunst, architectuur, culinair, natuur, literatuur, alles is mogelijk! Zo ontdekte een groep van 25 personen 4 dagen lang de verborgen locaties en kerken in Rome, die een belangrijke rol speelden in Het Bernini Mysterie, het boek van Dan Brown.’ Lees meer.

Personeelsreizen

Maar ook voor bedrijven kunnen ze bij SRC-Reizen op Maat een perfecte reis organiseren. Personeelsreizen, jubileumreizen en incentives voor de teambuilding zijn een specialisme. ‘Een bedrijf vierde zijn 25-jarig jubileum met werknemers en partners in Istanbul. We hebben er een prachtige culturele en culinaire belevenis van gemaakt.’ Lees meer.

Voor nog meer reisinspiratie lees je hier verder!