#De_smartphone_van Dyanne Beekman

In #Best_Mag’s rubriek #De_Smartphone_van vragen we inspirerende BN’ers of we even mogen neuzen in hun telefoon, en daarmee in hun leven. Fashion-ondernemer Dyanne Beekman trapt af.

Medio oktober kwam haar fashionboekje Jas tot tas – Je bent je eigen stylist uit. De kledinglijnen DYANNE ‘jas tot tas’, DYANNE+ en DYANNE at Livera zullen in 2013 in circa 200 winkels verkrijgbaar zijn.

Berichten
‘Je vindt veel werkgerelateerde berichten op mijn telefoon, want ik heb al mijn medewerkers de nieuwste iPhone gegeven. Klinkt kostbaar, maar dat is het juist niet. We houden elkaar via Whatsapp op de hoogte. Dit is wel een grappige conversatie met een vriendin van me over trouwen. Ze whatsappte me dat ze had gedroomd dat ze toch wilde trouwen, waarop ik haar een foto stuurde van mijn droomtrouwjurk. Haar antwoord: “Wat worden we week. Twee van die stoere meiden die zeggen dat ze nooit willen trouwen en stiekem hopen dat ze toch worden gevraagd of toch niet…’

Foto’s

‘Hier was mijn zoontje Christian nog maar een paar maanden oud. Het was de eerste shoot die ik met hem deed. Hij kijkt zo werelds op deze foto en aan mezelf zie ik dat ik langzamerhand besef wat ik heb mogen ontvangen.’

‘McDonalds is onze grootste klant voor bedrijfskleding. In vestigingen over de hele wereld dragen ze nu onze kleding. Daar ben ik heel trots op.’

‘Ik ben erg druk met werk, maar dit is natuurlijk de foto waar het allemaal om draait. Een trotse Frans, Christian en mijn liefdochters. Frans maakt dat ik kan zijn wie ik ben. Hij maakt dat ik de leukste moeder kan zijn. Het gezin brengt me in balans.’

‘In deze vrachtwagen zat de eerste collectie van mijn eigen kledinglijn DYANNE ‘jas tot tas’. Die leverde ik samen met mijn zus af bij een aantal winkels die de lijn verkopen.’

Apps
Fashion Network app: ‘Hierop kan ik alle shows van de verschillende fashionweeks zien!’
QR reader: ‘Ik geloof wel in de kracht van de QR-code en gebruik het zelf ook in onze nieuwe stijlgids.’
Jotnot app ‘Kan een document voor je scannen en direct aan een email koppelen. Superhandig.’
Flitsmeister ‘Die voorkomt een hoop boetes.’

Muziek: ‘Ik heb nog niet heel veel muziek op mijn iPhone staan. Wat jazz, wat klassiek, Hotel Costes én Gers Pardoel. Ik heb nog niet de tijd genomen om wat meer te downloaden. Ik luister eigenlijk ook liever naar cd’s of zelfs naar lp’s. Ik vind het leuk om de hoes van de lp te zien of het boekje van de cd.’

Playlist: Hotel Costes


Playlist: Gers Pardoel