Dinosaurus hotel in Denver

Reisplannen richting Colorado, in de VS én gek op dinosauriërs? Ga dan zeker slapen bij BEST WESTERN Denver Southwest. Deze hoteleigenaren zijn het ultieme voorbeeld van ondernemers die hun Best Western hotel persoonlijkheid geven.

Foto:

Greg and Meredith Tally. Foto: Ethan Welty

Best Western hotels vind je in kastelen en in grotten, in oude fabrieken en in monumentale panden uit de 19e eeuw. In de VS vind je er één met als thema de Grand Canyon en één die uitkijkt op een heus drive-in bioscoopscherm.

Dankzij hoteliers Greg and Meredith Tally kun je nu ook terecht in een hotel met dino-thema. In samenwerking met het natuurhistorisch museum en de Dinosaur Ridge (de historische vindplaats waar de stegosaurus, Allosaurus en alle grote sauropod dinosauriërs voor het eerst werden gevonden) hebben ze hun hotel omgetoverd tot een heuse museumervaring. Fossiele botten worden tentoongesteld in o.a. de lobby en de lounge en in de gang loop je zo tegen een (bijna) levensechte dino op. Ook The Oatmeal is fan.

Prehistorisch slapen in Nederland

Iets minder ver om de hoek, in het onlangs gerenoveerde BEST WESTERN Hotel Restaurant Stadskanaal, ben je welkom in de Hunebedkamer. Slaap er onder een grote deksteen op een rond bed en geniet vanaf je boomstamstoel van het weidse uitzicht met aan de ene kant het bos en aan de andere kant de Drentse Heuvelrug. Op de rotsachtige vloer liggen dierenhuiden en de tv en minibar zijn weggewerkt in rotsen aan het plafond en de muur.

De Hunebedslaapkamer in BEST WESTERN Hotel Restaurant Stadskanaal

De Hunebedkamer in BEST WESTERN Hotel Restaurant Stadskanaal

In Arnhem, in BEST WESTERN PLUS Hotel Haarhuis ben je welkom in de Burgers´ Zoo kamer, waar je je regelrecht in de tropen waant in de in koloniale stijl ingerichte kamer. In het speciale Haarhuis gaat wild arrangement zijn naast de overnachting in deze kamer een uitgebreid leeuwenontbijt, een Bush Bush driegangendiner, entree voor Burgers´ Zoo en een slurfcocktail met tijgerbal inbegrepen.

Burgers' Zoo kamer in BEST WESTERN PLUS Hotel Haarhuis

Burgers’ Zoo kamer in BEST WESTERN PLUS Hotel Haarhuis