Dutch & Different

Vind hem op je hotelkamer, ga langs bij de receptie van het dichtstbijzijnde Best Western hotel of kijk snel hier. Want hij is er: de allereerste editie van #Best_Mag: de eigen glossy van Best Western Nederland.

Cover #Best_Mag editie 1

Cover #Best_Mag editie 1

Boordevol tips en inspiratie om je vrije tijd binnen de landsgrenzen zo “Dutch & Different” mogelijk te maken. Blader het glossy magazine door en leer de nachtvlinders van Best Western kennen, zie hoe echte sterrenoutfits stralen in BEST WESTERN Hotel Restaurant Fidder, leer fashionondernemer Dyanne Beekman beter kennen via de inhoud van haar smartphone en ontdek het geheim van de (Ernst Daniel en Coosje) Smidwijn.

Ook online ben je bij #Best_Mag aan het juiste adres: vind hier de recepten van de sterrenchefs van Best Western, de route van het artikel over Brabant kant-en-klaar in Google maps, bied mee op de door Ernst Daniel en Coosje Smid gemengde Smidwijn en vind de leukste uitjes op onze kalender. Bovendien maak je op bestmag.nl kans op mooie iPad en iPhone hoezen, originele Amsterdam reisgidsen, een bloemrijk Viktor & Rolf parfum, complete Holland Casino arrangementen en nog veel meer.

We horen graag wat je van ons vindt. Veel leesplezier!