Fidder Food & Whisky Festival

2 november aanstaande komen de grootste lekkerbekken van Zwolle en omgeving samen in BEST WESTERN Hotel Restaurant Fidder voor het eerste Fidder Food & Whisky Festival. Kom je ook?

Hoteleigenaar Patrick Fidder is fervent whiskyliefhebber en laat zijn gasten graag kennismaken met verschillende whisky´s. Ontdek ook de wondere wereld van whisky en geniet en passant van een uitgebreide selectie aan bijzondere streekproducten.

Van Wees presenteert de “best priced” whisky en een reeks bijzondere whisky’s uit onverwachte hoek(en). Producent van Zuidam schenkt de eerste Nederlandse whisky (100%). Kintra selecteerde van Sherry tot Bourbon-vat: een bijzondere selectie van onafhankelijk gebottelde whisky’s. Whiskywijzer Dennis Mulder van Diageo laat zien hoe wordt gekookt met whisky en Tony van Rooijen van Maxxium vertelt over het familiebedrijf Glenfiddich.

Naast de mooie whisky´s zijn er bijzondere kazen van De Smaakspecialist, hoogstaande vleesproducten van De Panhof, creatieve dressings van De Wijndragers, goed gebakken vis van de gastheer en passende sigaren met een zweempje chocolade of een vleugje vanille uit Kampen.

Kijk voor meer informatie op fidderswhiskyfestival.com Kaarten zijn voor € 32,50 (voor de sessie van 15.00 tot 18.00) en € 37,50 (voor de sessie van 20.00 tot 23.00) te koop bij het hotel. Bel 038 4218395 of stuur een mailtje om direct te reserveren!