Het Weense bal

Denk aan Wenen en denk aan statige gebouwen en Jugendstil, Sachertorte bij een koffiehuis, de grandeur van de opera, prachtige paleizen, de Weense wals en: het bal! 

In de winterperiode staat Wenen in het teken van het bal. Er vinden meer dan 300 bals plaats, waarvan het door het wereldberoemde Wiener Philharmoniker georganiseerde Opera Bal, het Keizerlijke Bal en het Philharmoniker Bal de meest bekende zijn. Elk bal staat in het teken van zijn eigen onderwerp en zijn eigen geschiedenis. Zo organiseren koffiehuiseigenaren het Koffiehuizen bal, is er een Jagersbal en een heus Banketbakkersbal. Gepaste kledij is gewenst!

Ervaar Wenen in de winterperiode op z´n allerbest en verblijf in één van de charmante Best Western hotels. Tip: reserveer vroeg en vraag onze reserveringsmedewerkers (gratis bereikbaar via telefoonnummer 0800 022 14 55 op werkdagen tussen 8.00-20.00 en zaterdag tussen 9.00-13.00) naar het Early Web tarief waarmee je tot 15% bespaart. De Weense hotels assisteren graag bij het kiezen van een bal en het kopen van de tickets.  Ook bieden ze tijdens het balseizoen laat ontbijt (tot 12.00) en is er op verzoek een was- en strijkservice (voor die baljurk!).

Vergeet ook niet de kerstmarkten! Medio november is het Rathausplatz het centrum van kerstsfeer.

Welk Best Western hotel in Wenen vind jij het mooist?

BEST WESTERN PREMIER Schlosshotel Roemischer Kaiser
BEST WESTERN PREMIER Kaiserhof Wien
BEST WESTERN PLUS Hotel Das Tigra
BEST WESTERN Hotel Pension Arenberg
BEST WESTERN PREMIER Harmonie Vienna
BEST WESTERN PLUS Amedia Wien
BEST WESTERN Hotel Reither
BEST WESTERN PLUS Hotel Arcadia
BEST WESTERN Hotel Kagran