Hotels in Gouda, Delft en Amsterdam in de prijzen

BEST WESTERN PLUS City Hotel Gouda was vorige week de gastvrije locatie waar de Nederlandse Best Western hoteliers in spanning zaten: wie o wie wint er deze keer een Best Western award?

And the winners are…

Best Western Quality Award: BEST WESTERN PLUS City Hotel Gouda (voor het tweede jaar op rij!)
Best Investment Award: BEST WESTERN Museumhotels Delft
Best Rewards performance: BEST WESTERN Delphi Hotel
Best Revenue performance: BEST WESTERN PLUS Hotel Blue Square

Jaarlijks worden alle Best Western hotels in Nederland gecontroleerd op de internationale eisen die Best Western stelt op het gebied van onderhoud, kwaliteit, service, personeel, schoonmaak en branding. Het hotel dat de beste resultaten behaalt ontvangt de ‘Best Western Quality Award’. De feedback van gasten – berekend naar het gemiddelde van alle online reviews van sites als Booking.com, TripAdvisor en Hotels.com – maakt een belangrijk onderdeel uit van de score.

Jubilerende hotels

Naast de uitreiking van de awards werden er ook jubilea gevierd. Maar liefst 30(!) jaar zijn BEST WESTERN PLUS Hotel Haarhuis te Arnhem, BEST WESTERN Hotel De Korenbeurs in Made en BEST WESTERN Eurohotel in Den Bosch al bekend onder de naam Best Western. BEST WESTERN Amsterdam Airport Hotel in Uithoorn viert haar tienjarig bestaan als hotel onder de Best Western-vlag en BEST WESTERN Dam Square Inn is alweer vijf jaar lid.