Where would John go?

UPDATE: deze winactie is afgelopen, de winnaars hebben bericht ontvangen.

Ben je eindelijk ontsnapt aan de chaos die beter bekend staat als jouw leven, ga je tijdens je weekendje weg ook van hier naar daar rennen om maar van alles gezien te hebben.

Niet doen! Tenminste, dat vindt John. In deze gids vind je uitleg over hoe je de ware aard van een stad kunt ontdekken door niets te doen. Terwijl sommigen in de rij voor de rondvaartboot of het Torture Museum staan, zit John op het fijnste bankje in het mooiste park van de stad goed een boek te lezen…

Heerlijk niksen

Je leert de stad kennen door niets te doen. NIETS? Ja inderdaad, niets, nada, nothing. In Where Would John Go? kun je lezen hoe je je kan laten inspireren door een stad, zonder dat je daar enige moeite voor hoeft te doen. ‘Do less, get more done, zou John zelf zeggen.

Win een gratis exemplaar van Where would John go!

Normaal is ‘Where would John go’ (ISBN 978-90-5767-559-1) te koop voor € 11,95 in de betere boekhandel of bij bol.com. Maar #Best_Mag verloot er tien! Laat hieronder of via dit formulier (vóór 12 november 2012) een reactie achter en je maakt automatisch kans op deze originele reisgids voor Amsterdam.