Vier de feestdagen bij Best Western!

Een verleidelijke gedachte: vier de kerstdagen en oud & nieuw dit jaar een paar dagen buiten de deur! Veel Best Western hotels hebben speciale feestdagenarrangementen samengesteld. Een greep uit de mogelijkheden:

In het hoge Noorden zijn de Kerstdagen extra warm en gezellig. Kom genieten van een grandioos kerstbuffet bij BEST WESTERN Hotel Restaurant Aduard: aanschuiven kan tot 19.00 uur en er is keuze uit 35 gerechten!

Aduard

Kerstsfeer en culinair genieten bij BEST WESTERN Hotel Restaurant Aduard

Harderwijk is Winterstad! Vanaf 27 november ligt er een ijsbaan en zijn er volop winterse activiteiten in het gezellige centrum. Middenin deze kerstsfeer vind je ook BEST WESTERN Hotel Baars, dat volop keuze heeft voor kerstsfeerzoekers.

BEST WESTERN Hotel Baars

BEST WESTERN Hotel Baars ligt middenin het mooie centrum van Harderwijk

De feestdagen spenderen op de grens van Drenthe en Groningen doe je in het gezellige en gemoedelijke BEST WESTERN Hotel Restaurant Stadskanaal.

De Hunebedslaapkamer in BEST WESTERN Hotel Restaurant Stadskanaal

Origineel overnachten in de Hunebedkamer in BEST WESTERN Hotel Restaurant Stadskanaal

Bezoek de schaapskooi met lammeren en geniet van heerlijke meergangendiners in BEST WESTERN Hotel de Woudzoom (nabij Nationaal Park Dwingelderveld).

Restaurant BEST WESTERN Hotel de Woudzoom (1)

Het sfeervolle restaurant van BEST WESTERN Hotel de Woudzoom

5, 6 en 7 december is het kerstmarkt in het gezellige Bad Bentheim in Duitsland, niet ver van het gezellige, door de familie Poppe gerunde BEST WESTERN Hotel Het Wapen Van Delden.

Ontspannen in de Heerenkamer bij BEST WESTERN Hotel Het Wapen van Delden

Ontspannen in de Heerenkamer bij BEST WESTERN Hotel Het Wapen van Delden

Een kerststallenroute, kerststallen bekijken in het Natuur & beiaardmuseum, het Boerenbondsmuseum of een levende kerststal? In het mooie Brabant, nabij Eindhoven verwelkomt het personeel van BEST WESTERN Hotel Nobis je graag!

Bij Brasserie "de Stegen" in BEST WESTERN Hotel Nobis proef je de sfeer van Brabant!

Bij Brasserie “de Stegen” in BEST WESTERN Hotel Nobis proef je de sfeer van Brabant

Nog zuidelijker in Nederland is het genieten bij BEST WESTERN Hotel Slenaken.  Het hotel in het mooie Zuid-Limburg biedt meer dan complete Kerst- en Silvesterarrangementen.

Genieten op niveau in BEST WESTERN Hotel Slenaken

Genieten op niveau in BEST WESTERN Hotel Slenaken

Alvast gezellige kerstdagen, een spetterende jaarwisseling en een mooi 2015!