Win bioscoopkaartjes voor Last Vegas!

UPDATE: deze winactie is afgelopen, de winnaars hebben bericht ontvangen.

Na een hele dag site-seeing en shoppen even lekker onderuit in een comfortabele bioscoopstoel? Een avondje bios is  een uitstekend idee tijdens dat weekendje weg! Stuur ons een mailtje en maak kans op kaartjes voor de feelgood komedie Last Vegas.

Billy, Paddy, Archie en Sam (gespeeld door Academy Award-winnaars Michael Douglas, Robert De Niro, Morgan Freeman en Kevin Kline) zijn vier beste vrienden van in de zestig die nog geen zin hebben in hun pensioen. Wanneer eeuwige vrijgezel Billy gaat trouwen met zijn thirtysomething vriendin, besluit het viertal nog eenmaal de bloemetjes buiten te zetten in party-hoofdstad van de wereld: Las Vegas. Daar ontdekken ze dat het nooit te laat is voor het feestje van je leven.

Benieuwd naar deze feelgood film? We geven 10 maal 2 kaartjes weg, inclusief de DVD “The Big Wedding” (ook met Robert De Niro). Mail ons om kans te maken voor 1 januari 2014 je naam en adresgegevens of vul hier het contactformulier in. Winnaars krijgen automatisch hun kaartjes en de dvd toegestuurd.

Last Vegas is vanaf 19 december te zien in de Nederlandse bioscopen en perfect te combineren met een nachtje slapen in een Best Western hotel.

LastVegas70x100Poster