Recreatiepark Linnaeushof

Bij Linnaeushof raken kinderen niet uitgespeeld. Het is dan ook de grootste speeltuin van Europa met meer dan driehonderdvijftig speeltoestellen en attracties.

LinnaeushofWaterpret

Waterspeeltuin

Of de kinderen nu willen waterfietsen, springen op luchtkussens en trampolines, klauteren in het Piratennest of rijden op de hobbelfietsen: hier kan het allemaal. Bij warm weer is waterspeeltuin ‘De Oase’ open met spetterende waterspeeltoestellen, zoals een grote waterglijbaan, waterspeelput, watertuimelbakjes en een waterbrug. Voor kinderen van alle leeftijden is er bij Linnaeushof van alles te beleven. Er zijn speciale zones voor dreumesen, peuters en kleuters met speelactiviteiten op maat. Zo spelen ze veilig en kunnen ouders de kinderen makkelijk in de gaten houden. Eten en drinken kun je in het zelfservice restaurant. Maar er is ook genoeg plek op de picknickweide om te genieten van wat je zelf hebt meegebracht.  Genoeg te ontdekken bij Linnaeushof voor een compleet dagje uit!

Recreatiepark Linnaeushof
Parkeeradres:
Glipperweg 4c
2104 AK Heemstede
www.linnaeushof.nl

De Linnaeushof ligt op slechts tien kilometer afstand van de BEST WESTERN Hotel De Rustende Jager in Nieuw-Vennep of het BEST WESTERN Palace Hotel in Zandvoort.