Miss Mermaid ‘Splashing blue’

Bij het ontwerpen van de Miss Mermaid collectie had het Nederlandse ontwerpersduo Camps & Camps de Hollywood film in technicolor uit de jaren 50 voor ogen. En dan met name de filmdiva’s als Grace Kelly; elegant, ‘sophisticated’, vrouwelijk en onafhankelijk.

camps_mermaid_impression_9666-1215-630-945-100-c-wm-left_bottom-100-mermaidwatermerkkleinpng

camps_mermaid_impression_9714-1216-630-945-100-c-wm-left_bottom-100-mermaidwatermerkkleinpng

Elegant neem je plaats aan de rand van het zwembad. Roze bloemen in het haar en een gouden zonnebril op je neus. Als een ware filmster nip je aan een cocktail, het parasolletje danst in het glas en ijsblokjes rinkelen. Het water kietelt zachtjes aan je tenen en turquoise golfjes dartelen over het oppervlak. De zon verwarmt je huid en je verlangt naar verkoeling. Tijd voor een frisse duikā€¦ Splash!

Splashing blue

Het azuurblauwe water spat uiteen in duizend glimmende kristallen. Om je hals buitelen kleurrijke aluminium schakels en transparante glaskralen als golfjes over elkaar heen. Het rijendikke collier fonkelt in het zonlicht en de zeekleurige bangles om je pols vormen een doorschijnende regenboog van groen- en blauwtinten, fris en licht als een morning swim.

camps_mermaid_impression_9730-1217-630-945-100-c-wm-left_bottom-100-mermaidwatermerkkleinpng

Sustainable

Miss Mermaid is de nieuwe zomercollectie van het Limburgse ontwerpersduo Ine en Monique Camps. Twee keer per jaar presenteren de zussen een nieuwe collectie. Camps & Camps gelooft in de waarde van een mooi en verfijnd product, dat met aandacht gemaakt is. Vakmanschap heeft dan ook een hoge prioriteit. Vanuit de wens om de geschiedenis en de kennis van het Europese sieraad in leven te houden, besteedt Camps & Camps aandacht aan elk detail. Voor elk ontwerp wordt met precisie gezocht naar de juiste kleuren, de meest krachtige vorm en de perfecte afwerking. En dit alles met gebruikmaking van uitsluitend binnen Europa geproduceerde onderdelen. Noem het ‘sustainable’, wij noemen het een eerlijk product waarin de kennis en rijke geschiedenis van het continent zijn weerklank vindt.

Bekijk de hele collectie op www.campsencamps.nl