Ontdek Nationaal Park Dwingelderveld

Met een eigen gids Nationaal Park Dwingelderveld ontdekken? Het kan drie weekenden in juni vanuit BEST WESTERN Hotel de Woudzoom, dat op 8, 15, en 21 juni speciaal samengestelde arrangementen aanbiedt. Trek de wandelschoenen aan, neem de eigen mountainbike mee of pak de fiets!

De familie Belt, eigenaar van BEST WESTERN Hotel de Woudzoom in Spier (nabij Assen en vlakbij Nationaal Park Dwingelderveld), is al meer dan vijfendertig jaar geworteld in de omgeving.

Het destijds jongste zelfstandige hoteliers-echtpaar van Nederland (Fred Belt was 22 en Mary Belt 20 jaar) had het oog laten vallen op vakantiepension “De Woudzoom” in Spier. Een paar decennia en verbouwingen later biedt het hotel haar gasten een comfortabel verblijf in een prachtige omgeving.

Fijnproevers halen hun hart op in restaurant OP2, waar Fred en Mary met zorg gekozen gerechten serveren. Het rundvlees komt van de rond het hotel grazende runderen (het ras van de Blonde d’Aquitaine) en je kiest je eigen kreeft uit de kreeftenbak in het restaurant.Nationaal Park Dwingelderveld is Drenthe in een notendop. Verken de 4000 hectare heidegebied, en ontdek ook de esdorpen, grafheuvels, vennetjes, jeneverbesstruwelen en bossen. Wie weet kom je de twee schaapskudden met hun herder ook nog tegen.

BEST WESTERN Hotel de Woudzoom biedt 3 unieke arrangementen en verwelkomt je graag op de volgende data: