Nederland Waterland

Of je nu denkt aan de Noordzee of aan één van de vele meren, plassen, beken, rivieren, vijvers en kanalen die Nederland rijk is: Nederland is een waterland. Op zoek naar dingen om te doen in, op, rond of aan dat water? We hebben de perfecte reisgids voor je gespot!

Cover

“668 dingen doen aan het water” ligt op 18 juni in de winkels

Wie zin heeft in een waterrijk uitje kan zijn hart ophalen aan de reisgids “668 dingen doen aan het water”. De gids bevat 668 doe-adresjes voor iedere mood: relaxed, informatief en avontuurlijk.

Ga dobberen in een klomp, waterbuggy of terrasboot. Hijs de zeilen van een schip, ga survivallen in de modder, kooiduiken tussen de haaien, zwemmen met zeeleeuwen of op beversafari in de Biesbosch.

Naast originele ideeën voor uitjes bevat de gids ook adressen om te eten en overnachten. Van ijssalons en strandtenten tot sterrenrestaurants en alles ertussenin. Mooie terrassen, gezellige high tea-adressen, bruine scheepskroegen en smakelijke restaurants met uitzicht op onder andere de Friese meren, de Limburgse Maas en de Loosdrechtse en Vinkeveense Plassen. Maar ook varen met een picknickmand. Of nog luxer: met een eigen kok aan boord.