Nieuw hotelconcept!

Meer dan voldoende stopcontacten (mét usb) op je hotelkamer en een smart-tv om niks te missen op Netflix en HBO: de hotelgast anno 2014 staat centraal in het nieuwste hotelconcept van Best Western.

Het nieuwe boutique hotelconcept Vīb (spreek uit: Vibe: [vaaib]) draait om stijl en technologie en beantwoordt aan de vraag van de hedendaagse connected traveller. Vīb, kort voor ´Vibrant´ is een hotelconcept speciaal ontwikkeld voor internationale steden. Modern en dynamisch design staan in functie van een comfortabel, hightech en verantwoord hotelverblijf.

Het allereerste Vīb hotel gaat gebouwd worden in Seoel, Zuid-Korea. In het zakelijk centrum van de trendy en hightech wijk Gangnam vind je straks een even trendy en hightech plek om geheel in stijl te overnachten.

Vīb hotels worden uitgerust met een ruime lobby die de couleur locale van de omgeving uitstraalt en waar gasten middels interactieve technologie op maat gemaakte content kunnen vinden in de mediawand. LED sfeerverlichting in het gehele hotel benadrukt de hightech, maar intieme en persoonlijke sfeer. Ieder Vīb hotel beschikt over:
• 24/7 Grab-n-go bar voor drankjes en premium bites
• bar met gezellige openhaard waar gasten zich thuis voelen
• Zen Zone om te relaxen en ontspannen
• relaxte en stijlvolle plekken om te gamen
• uitgebreide fitnessfaciliteiten 24/7 geopend
• moderne werkplekken in alle kamers

Naast het nieuwe hotelconcept heeft Best Western International ook aangekondigd een softbrand te gaan voeren: BW Premier Collection. Net als de Best Western Premier hotels zijn dit luxe hotels op toplocaties waar je Rewards punten spaart en die je boekt via de Best Western websites. Alle BW Premier Collection hotels scoren minimaal vier Tripadvisor bollen. Verschil is dat het hotel niet de naam “Best Western” draagt.