Nog zeven nachtjes slapen…

…en dan verschijnt the water issue van #Best_Mag, het glossy magazine van Best Western Hotels Nederland. Het thema ‘water’ bleek voor de redactie een onuitputtelijke bron van inspiratie. Het resultaat? Een zomers magazine vol verrassende verhalen, schitterende foto’s, gadgets, mode en reisideeën die (bijna) allemaal een link hebben met water. Dat mág je niet missen!

Vanaf woensdag 1 mei ligt de nieuwe #Best_Mag bij alle 42 Nederlandse Best Western hotels in de lobby en op de kamers. De cover- en modeshoot met de leukste trends voor het nieuwe strandseizoen, werd gemaakt op het strand van Zandvoort, vlakbij het imposante BEST WESTERN Palace Hotel. Check hieronder het behind the scenes filmpje.

Nederland waterland

Maar er is meer! Redacteur Suzanne Bergman bezocht Japans kuuroord Ryokan in Zutphen en ontdekte de kracht van gevitaliseerd water. Redacteur Renée ter Berg ging met haar vriend een weekend naar het Zeeuwse eiland Walcheren en zag dat de Zeeuwen na hun eeuwenlange strijd tegen het water, nu vooral geniéten van het vele water in hun provincie. Watersommelier Marielle Thiadens leerde Olympisch topzwemmer Hinkelien Schreuder en zwemkampioene in de masterscategorie Lottie Geurts in het BEST WESTERN PREMIER Art Hotel in Eindhoven, dat er over de smaak van water minstens zoveel valt te vertellen als over de smaak van wijn. En natuurlijk staat ook deze editie van #Best_Mag boordevol originele gadgets en onverwachte ideeën voor een dagje uit en vertelt het Kamermeisje hoe ze oog in oog stond met een waterspook. Mis hem dus niet, de nieuwe #Best_Mag!

Topzwemmers Hinkelien Schreuder en Lottie Geurts krijgen 'waterles' van watersommelier Marielle Thiadens.

Topzwemmers Hinkelien Schreuder en Lottie Geurts krijgen ‘waterles’ van watersommelier Marielle Thiadens in het BEST WESTERN ART Hotel in Eindhoven. Foto: Emmely van Mierlo