Zaken doen in Duitsland?

Duitsland is de belangrijkste handelspartner van Nederland. Duitse beurssteden als Düsseldorf, Keulen en Frankfurt, Hannover en Berlijn zijn daarom populaire zakenreisbestemmingen.

Berlijn, Hannover en Frankfurt

Elk jaar worden in Duitsland zo’n 150 internationale beurzen, congressen en exposities met rond de 170.000 exposanten en 9 tot 10 miljoen bezoekers georganiseerd. Toonaangevende beursgebouwen zijn de Messe in Berlijn, Hannover en Frankfurt waar ondermeer de ICT beurs CeBIT, de internationale consumentenelektronica beurs IFA en de internationale boekenbeurs worden gehouden.

NSHispeed2

 Dertien treinen per dag vanuit Amsterdam

Met ICE International en IC Berlijn De Duitse beursgebouwen zijn snel en comfortabel bereikbaar met de hogesnelheidstrein ICE International en IC Berlijn. Vanaf Amsterdam Centraal rijden dertien keer per dag treinen rechtstreeks naar Duitse bestemmingen. Reizigers in de 1e klas profiteren van diverse voordelen. Denk aan extra beenruimte, comfortabele stoelen, stroomvoorziening en toegang tot de lounges van DB en NS Hispeed. Onderweg kan de reistijd effectief benut worden door de beursdag of het congres voor te bereiden.