Piet Piraat in première

In zijn nieuwste avontuur gaan Piet Piraat en zijn trouwe maatjes op zoek naar de schat van kapitein IJsbaard… Kom je mee zoeken?

Piet Piraat

Kapitein IJsbaard heeft de koudste schat die er bestaat. Net zo koud als zijn hart, want nooit verschijnt er een glimlach op zijn gezicht. Volgens de legende is de schat van jou als je kapitein IJsbaard kan laten lachen. Piet Piraat, Berend Brokkepap en Stien Struis gaan naar het ijspaleis van de Kapitein om in hun opdracht te kunnen slagen. Kom je ze helpen?
Kom kijken naar de nieuwe theatershow van de piraten zodat je luidkeels kan zingen en dansen op je favoriete piraten nummers. En vergeet vooral je glimlach niet!
Actie: koop je tickets voor één van de shows van Studio 100 via 0900 300 5555 (€ 0,45 per minuut) onder vermelding van “Best Western” en ontvang gratis een cd met de leukste Studio 100 liedjes! Wees er snel bij want deze actie is geldig tot en met 31 december 2012.

Piet Piraat is vanaf 16 december 2012 te zien in theaterzalen door heel Nederland. Meer informatie over tickets en reserveringen vind je hier.