Win een weekend wellness!

UPDATE: deze winactie is afgelopen, de winnaars hebben bericht ontvangen

Al gelezen hoe Suzanne Bergman het Suku-Rabu ritueel in Japans Kuuroord Ryokan in Zutphen ervaren heeft? Grijp nu je kans om het zelf te beleven! Maak 3x kans op een Ryokan Seintoo arrangement, inclusief het Suku-Rabu-ritueel, overnachting én ontbijt voor twee personen in een Best Western hotel naar keuze.

shiatsu - kopie

Het Ryokan Seintoo arrangement voor 2 personen bestaat uit:

  • Ontvangst in Ryokan vanaf 10.00 uur met een kopje koffie of een potje Japanse thee met een unieke Ryokan Delicatesse
  • Gebruik van badjas, sauna- en douchelaken
  • Vitaal Water arrangement
  • Vrij (ontkleed) gebruik van de sauna & thermenfaciliteiten tot 23.00 uur
  • Suku-Rabu Ritueel van 45 minuten: De behandeling begint in het Japans Stoombad met een uiterst effectief reinigingsritueel met de black soap. Deze zeep zuivert de huid en laat het weer ademen. Na dit ritueel volgt in de Seintoo of Purity een scrub: een optimale verwijdering van dode huidcellen. Vervolgens wordt de huid ingezeept met een olijfzeep. De behandeling wordt afgesloten met een heerlijk geurend kopje Dilmah thee
  • Klassieke ontspanningsmassage van 25 minuten
  • Lunch (keuze uit 10 stukjes sushi, huisgemaakte soep en broodje (vlees, vis of vegetarisch) of een maaltijdsalade (vlees, vis of vegetarisch)

Daarnaast ontvang je een voucher geldig voor een overnachting voor twee personen inclusief ontbijtbuffet in één van de drie Best Western hotels in de nabije omgeving van Ryokan in Zutphen. Kies uit:


Kans maken? Mail ons het juiste antwoord op onderstaande vraag en je adresgegevens:

In welke Europese plaats ligt het BEST WESTERN Ryokan Hotel?

Meedoen kan tot en met 31 juli 2013. Winnaars krijgen begin augustus bericht.
Nu al genieten van de bijzondere wellnessrituelen in Kuuroord Ryokan in Zutphen? Met een exemplaar van #Best_Mag krijg je € 20 korting!