Sneeuwpret voor twee

Het winterseizoen komt er weer aan. Dan kun je gaan zitten mokken over die donkere dagen en over kou, maar je kunt je ook verheugen op een heerlijk verblijf in de sneeuw. Leuk met de hele familie, met vrienden, maar waarom niet eens lekker met z’n tweeën? Genieten in alle rust en het jezelf eens echt gemakkelijk maken. De tips van #Best_Mag:

  • Reis buiten de schoolvakanties

Op wintersport buiten de schoolvakanties is voordeliger én het is minder druk op de piste. Check niet alleen de vakantiedata in eigen land, maar ook de Duitse en die in het land van je bestemming. Zo weet je precies wanneer je in alle rust kunt genieten van jouw ideale wintersportvakantie met z’n tweetjes.

  • Reis comfortabel

Heb je er wel eens over nagedacht om met de trein naar je wintersport bestemming te reizen? Het is de meest ontspannen manier om op je vakantie te beginnen. Geen vermoeiende lange autorit, maar heerlijk genieten van een drankje aan de bar, een boek lezen of genieten van de geweldige vergezichten onderweg. Via NS HiSpeed boek je bijvoorbeeld de Ski Thalys die je elke zaterdag vanaf Amsterdam in 8,5 uur rechtstreeks naar geweldige skigebieden in de Franse Alpen rijdt. Of met 300 km/uur naar bestemmingen in Zwitserland, Duitsland en Oostenrijk. Kijk hier voor alle treinbestemmingen.

  • Meer dan skiën alleen

Genieten op de ski’s is heerlijk en een fijne après-ski natuurlijk ook. Maar behalve skiën kun je in de wintersport gebieden nog veel meer. Laat je eens lekker in de watten leggen in een goed restaurant. Boek samen een fijne wellnessdag met sauna en massages. Zo kom je als herboren weer terug in Nederland!