Snuffelen in de smartphone van Candy Dulfer!

Altijd al in de smartphone van een BN’er willen neuzen? Zien welke sms’jes ze versturen, welke kiekjes ze maken, welke apps ze gebruiken en naar welke muziek ze luisteren? #Best_Mag vraagt in elke editie een aansprekende BN’er om een blik in hun smartphone. In de voorjaars/zomer-editie die vandaag verschijnt, geeft saxofoonwonder, stijlicoon en X-factor jurylid Candy Dulfer de inhoud van haar smartphone prijs!

candy_crazy_ d pers kl 04Nederland, waterland

Het nieuwe nummer ligt vanaf vandaag bij alle Nederlandse Best Western hotels en heeft als thema ‘Nederland, Waterland’. Water heeft in de Nederlandse geschiedenis altijd een belangrijke rol gespeeld. In de Gouden Eeuw bevoeren we de wereldzeeën en bouwden we in onze zompige rivierdelta de wereldstad Amsterdam. Deze zomer viert Amsterdam het vierhonderjarig bestaan van de imposante grachtengordel, waarmee de Nederlanders het water op een unieke manier in de stedenbouw integreerden.  In de nieuwe #Best_Mag vind je een achtergrondverhaal over dit stedenbouwkundig wonder dat sinds enkele jaren op UNESCO-werelderfgoedlijst staat. Daarbij vind je een handzaam overzicht van alle festiviteiten die de hele zomer lang rond het grachtenjubileum georganiseerd worden.

cover.06

De cover van de nieuwe #Best_Mag

Waterlesje voor topzwemmers

Voor de coverstory van de nieuwe #Best_Mag haalde Best Western oud-Olympisch topzwemmer Hinkelien Schreuder en wereldkampioen in de categorie 75+ Lottie Geurts naar het BEST WESTERN PREMIER Art Hotel in Eindhoven voor een heuse waterproeverij. Watersommelier Marielle Thiadens wist deze waterratten nog heel wat bij te brengen over water, en dan vooral over de smaak ervan.

Zeewater of gevitaliseerd water?

Verder spot je in deze #Best_Mag de nieuwste modetrends voor de zomer van 2013 in een bijzondere photoshoot in en om het BEST WESTERN Palace Hotel, direct aan het strand van Zandvoort. Een ideale plek voor een relaxed weekendje aan de Hollands kust met fabuleus uitzicht op zee.

Visrecepten van Best Western-chefs

Hou je niet zo van de zee? Lees dan het verhaal van onze redacteur Suzanne Bergman die bij het Japans kuuroord Ryokan in Zutphen ontdekte hoe weldadig gevitaliseerd water kan werken op lichaam en geest. En natuurlijk zijn we in dit nummer van #Best_Mag de inwendige mens niet vergeten. Drie Best Western-chefs vertellen over hun favoriete visrecept en geven het recept prijs. Daarnaast vind je op deze site veel interessante en actuele blogs over reizen in het algemeen en Best Western in het bijzonder. Zet bestmag.nl dus bij je favorieten!