Time-out

Wereld

Soms is het tijd voor iets nieuws. Omdat je nooit klaar bent met (jezelf) ontdekken, je jezelf altijd wilt blijven ontwikkelen, of omdat je simpelweg even niet meer weet welke kant het op gaat met je leven. Het kriebelt echter en je weet dat er iets moet gebeuren. Dat het tijd is voor verandering. Herken je dat?

Het komt erop neer dat ik er even tussenuit ga, naar het buitenland. In de categorie ‘nieuw jaar, nieuwe voornemens’. Ik heb zin in een wereldreis en wat houdt me tegen? Best Western hotels zijn er ook overal ter wereld. Immers.

Een en ander betekent wel dat ik dit blog (voorlopig) niet kan bijhouden. Of ik terugkom, en hoe, durf ik niet te zeggen. Ik hoop sterker, met een schatkist aan nieuwe ervaringen en klaar voor de toekomst.

Rest me jullie te bedanken voor jullie betrokkenheid bij het wel en wee van mijn werk. Ik heb mijn verhalen met veel plezier voor jullie geschreven. Ik denk aan die hotelbevalling, de keer dat ik voor bruidsmeisje mocht spelen, mijn persoonlijke handdoekenhobby en natuurlijk de dodemanstruc voor beginners. Ik heb jullie graag vermaakt op Facebook en Twitter. De reacties waren altijd leuk en het was een leuke manier om contact met jullie te hebben.

Dit en meer ga ik serieus missen. Ik ga jullie missen. Maar nu moet ik echt mijn koffer gaan pakken. Doei! Hopelijk tot ooit!