Van Gogh in Arnhem

Dit jaar is het precies 125 jaar geleden sinds Van Gogh is overleden en dit wordt herdacht met een veelzijdig cultureel programma. Boek het speciale arrangement van BEST WESTERN PLUS Hotel Haarhuis!

Het Kröller Müller museum in Otterlo heeft de één na grootste Van Gogh collectie ter wereld en organiseert ter ere van zijn sterfjaar de bijzondere expositie Van Gogh & Co. Dwars door de collectie. In deze tentoonstelling worden meer dan vijftig schilderijen en tekeningen van Van Gogh vergeleken met werken van beroemde tijdgenoten uit de collectie van het museum. De tentoonstelling is te bezoeken van 25 april t/m 27 september 2015 en is uitstekend te combineren met een overnachting in Arnhem.

Breng een bezoek aan het Kröller Müller Museum en overnacht in BEST WESTERN PLUS Hotel Haarhuis in hartje Arnhem. Sluit de dag af met een speciaal Van Gogh driegangendiner in het restaurant van het hotel. Bij aankomst in het hotel staat er een overheerlijke fles Van Gogh wijn klaar op de hotelkamer. Deze unieke wijn is door Robbers en van den Hoogen (Nederlands Wijnmuseum Arnhem) speciaal voor het jaar van Van Gogh geproduceerd in samenwerking met het Kröller Müller Museum.

Inhoud arrangement:

  • 1x overnachting in een comfort kamer met douche
  • Uitgebreid Prosecco ontbijt
  • 1x 3-gangen Van Gogh diner
  • Fles Van Gogh wijn (1 fles per kamer)
  • 1x Entreekaartje Kröller Müller Museum

Direct online of (gratis) telefonisch? Bekijk hier alle details van het Van Gogh arrangement.