Variatie op de Veluwe

De charme van viersterrren BEST WESTERN Hotel Baars in het hart van het historische centrum van Harderwijk én de grandeur van het 17e-eeuwse landgoed van BEST WESTERN PREMIER Kasteel de Vanenburg in Putten? Kiezen hoeft niet, boek het 50-50 arrangement!

Verblijf één nacht in het gezellige historische stadscentrum in Harderwijk, en één nacht op een heus landgoed met rozentuin, kruidentuin en uitzicht over de weilanden. De groene omgeving leent zich bij uitstek om de afstand tussen beide hotels te verkennen per fiets of te voet. Een uitgebreid ontbijtbuffet is bij beide hotels inbegrepen.

BEST WESTERN Hotel Baars is centraal gelegen in de bijna 800 jaar oude stad Harderwijk. Door het Dolfinarium, het historische en bruisende centrum, de gezellige boulevard en de vele strandjes heeft de eeuwenoude Hanzestad de perfecte ligging voor een heerlijk dagje uit. Sinds 1875 is Hotel Baars een familiebedrijf, waar de familie Baars de traditie van gastvrijheid in ere houdt.

BEST WESTERN PREMIER Kasteel De Vanenburg is gelegen op een landgoed van 55 hectare en wordt omgeven door Franse tuinen en een park met fruitboomgaard en kruidentuin. Gasten worden er ouderwets verwend en in stijl verwelkomd voor een overnachting in één van de 52 sfeervolle en luxe afgewerkte kamers die zijn verspreid over vier hofjes rondom het kasteel.

Het 50-50 arrangement bestaat uit:

  • 1x overnachting bij BEST WESTERN PREMIER Kasteel De Vanenburg inclusief ontbijt (aankomst mogelijk op maandag tot en met vrijdag)
  • 1x overnachting bij BEST WESTERN Hotel Baars inclusief ontbijt

€ 95 per persoon op basis van een tweepersoonskamer.

Bel voor meer informatie over de voorwaarden en de beschikbaarheid naar de Best Western reserveringscentrale: 0800 022 14 55 (gratis nummer bereikbaar op werkdagen tussen 8.00-20.00 en zaterdag tussen 9.00-13.00). Aankomst op zaterdag en zondag is niet mogelijk in BEST WESTERN PREMIER Kasteel De Vanenburg.