Drink smakelijk!

Wat kan je een zwemkampioen nog leren over water? Niet veel, zou je denken. Mis! Watersommelier Marielle Thiadens kon aan Hinkelien Schreuder en Lottie Geurts nog veel geheimen verklappen over water. En dan vooral over de smaak ervan!

Wereldkampioen op je 76ste

Schreuder en Geurts zijn beiden zwemkampioen, alleen ieder op hun eigen niveau. Schreuder deed tot vorig jaar mee met de absolute wereldtop. Zowel in Bejing 2008 als in Londen 2012 maakt ze deel uit van de Nederlandse Olympische ploeg. Geurts is ondanks, of beter gezegd dankzij haar leeftijd, regerend wereldkampioen. Vorig jaar veroverde ze op haar 76ste die titel in de leeftijdscategorie 75 t/m 79 jaar tijdens de wereldkampioenschappen masterszwemmen in Italië. Deze zomer doet ze op 77-jarige leeftijd een gooi naar de Europese titel tijdens het EK Masters dat eind augustus in het Pieter van den Hoogenbandstadion in Eindhoven wordt gehouden.

Waterproeverij

Speciaal voor #Best_Mag kwam watersommelier Marielle Thiadens van www.uitjes.nl naar het BEST WESTERN PREMIER ART Hotel in Eindhoven om Schreuder en Geurts in te wijden in de smaakgeheimen van water. Lees het hele verslag van deze waterproeverij in het zomernummer van #Best_Mag dat helemaal in het teken staat van water en vanaf woensdag 1 mei te verkrijgen is bij alle Nederlandse Best Western hotels!

Emmely van Mierlo Photographer & Cinematographer

Foto: Emmely van Mierlo

Reacties

  1. […] waterratten nog heel wat bij te brengen over water, en dan vooral over de smaak ervan. Bekijk op http://www.bestmag.nl/waterproeven het filmpje dat van de proeverij werd […]