Welkom BEST WESTERN PREMIER Kasteel De Vanenburg

Het op een authentiek 17de eeuwse landgoed, in de bosrijke omgeving van de Veluwe gelegen Kasteel De Vanenburg is nu een Best Western Premier hotel!

Het kasteel wordt omgeven door vele prachtige oude bomen, beekjes en lanen. Een kruidentuin en fruitboomgaard zorgen voor verse aanvoer naar het restaurant, dat onlangs nog door bezoekers – met een gemiddeld reviewcijfer van een 9,4 – werd verkozen tot prijswinnaar van de Restaurantweek.

Het kasteel beschikt over 52 hotelkamers verspreid over vier hofjes rondom de kasteelgracht. Allemaal luxe afgewerkt en uiteraard met gratis internet. Binnen de muren van het kasteel bevinden zich ook stijlvolle vergaderzalen. Alle zalen zijn voorzien van rijk bewerkte plafonds, kroonluchters, houten vloeren en stijlvolle wandbekleding.

Van 1 mei tot en met 31 augustus sparen leden van ons spaarprogramma Best Western Rewards dubbele punten over elk verblijf in BEST WESTERN PREMIER Kasteel De Vanenburg! Nog geen lid? Meld je dan direct gratis aan. En boek hier je verblijf.

Best Western Premier is het exclusieve label van Best Western Hotels en vertegenwoordigt exclusieve en stijlvolle hotels in het vier- en vijfsterrensegment. Best Western Premier hotels voldoen net als de hotels onder de andere Best Western labels (Best Western® en Best Western Plus®) aan strenge minimale servicestandaarden en kwaliteitseisen. Alle Best Western hotels wereldwijd bieden minimale standaardvoorzieningen, zoals gratis koffie- en thee faciliteiten, gratis internet en uitgebreide ontbijtvoorzieningen. De Best Western Premier hotels doen daar een flinke schep bovenop en bieden bijvoorbeeld een full-service restaurant, luxe bed- en badlinnen en nog veel meer luxe items om gasten volledig in de watten te leggen.

Kom je een kijkje nemen in Kasteel De Vanenburg?