Wie is de Mol?

Een spannend en actief stadsspel dat al het goede en zeker ook het slechte in een groep naar boven haalt. Het ultieme uitje om je familie, vrienden of collega’s echt te leren kennen.

Wie is de Mol (fotograaf Rebekka Mell)

Foto: Rebekka Mell

Wie vertrouw je en wie durf je opdrachten uit te laten voeren namens je groep? De Mol loert iedere minuut tijdens de vele ludieke opdrachten mee. Ben jij in staat om de Mol binnen je groep te ontmaskeren? De geselecteerde Mollen zijn voorafgaand aan het uitje ingelicht. Ze weten dus precies hoe ze de groep om de tuin kunnen leiden!

Teambuilding

Teambuilding wordt deze dag beloond met een verrassende prijsuitreiking en een gezellige borrel. Daar zullen de Mollen met liefde vertellen hoe ze iedereen hebben misleid! Het Wie is de Mol Stadsspel kan overal in Nederland en in diverse Europese steden gespeeld worden, dus ook in Antwerpen, Berlijn of Barcelona! Meer weten, ga naar www.uitjes.nl

 Verenig het nuttige met het aangename

Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Delft, Gouda, Roosendaal, Middelburg, ’s Hertogenbosch, Arnhem, Zwolle, Assen of Groningen: stuk voor stuk gezellige Nederlandse steden waar je het Wie is de Mol Spel  kan combineren met comfortabel verblijf in een Best Western hotel. Onze hotels beschikken ook over uitstekende vergaderfaciliteiten: zo kan tijdens een teambuildingsbijeenkomst het nuttige met het aangename gecombineerd worden!