Zinderend Zeeuwse uitjes

UPDATE: deze winactie is afgelopen, de winnaars hebben bericht ontvangen.

Enthousiast geraakt door het reisverslag van het weekendje Zeeland van redacteur Renee ter Berg in de nieuwste #Best_Mag? We zetten de allerleukste attracties en musea voor je op een rij én geven gratis toegangskaarten weg!

Het Arsenaal

Arsenaal

Het Arsenaal in Vlissingen

In het grootste piratenpark van Nederland, aan het Vlissingse waterfront, kruip je in de huid van een echte piraat. Sta oog in oog met een echte haai, maak kennis met spannende piratenattracties of speur op 65 meter hoogte de Westerschelde af. Samen met de kids ernaartoe? We geven 3 maal 4 kaarten weg.

Schotsman Watersportcentrum

Wakeboarder

Schotsman Watersportcentrum in Kamperland

Schotsman Watersportcentrum is een walhalla voor de watersportliefhebber. Je vindt er een waterski-kabelbaan, een windsurfschool, windsurfverhuur, een shop en een gezellig restaurant. Ga er banaanvaren, kajaks huren of Stand Up Paddle boarden (SUP). Langs de oever van het Veerse Meer biedt de uitgestrekte ligweide bovendien de perfecte plek om uitgebreid te zonnebaden of te beachvolleyballen. Met eigen ogen bekijken? Maak 3 maal kans op 2 vouchers voor een uur waterskiën.

MuZEEum

MuZEEum

Zeeuws maritiem muZEEum in Vlissingen

Welke rol heeft de zee gespeeld op de levens van de inwoners van Zeeland? Zeehelden als Michiel de Ruyter, de barre tochten over zee, het harde werk én de glorie die de zee door de jaren heen aan Zeeland heeft gebracht: Kom er alles over te weten in het Zeeuws maritiem muZEEum in Vlissingen. Vergeet ook niet het 17e eeuwse uitkijktorentje te bezoeken. Daar waar een adembenemend uitzicht op zee. Je maakt 6 maal kans op 2 entreekaarten.

Deltapark Neeltje Jans

Deltapark Neeltje Jans

Deltapark Neeltje Jans

Zeedieren en spetterende (water)attracties: daarvoor ga je naar Deltapark Neeltje Jans! Bekijk de stormvloedkering van binnen of ervaar hoe het is om midden in een stom te staan in de orkaanmachine. Maak een rondvaart door nationaal park de Oosterschelde en ontdek het tropisch onderwaterleven in het onlangs vernieuwde Bluereef Aquarium. Dit voorjaar kun je ook je kans grijpen om te zwemmen met de zeeleeuwen en tropische haaien! We geven 2 maal 4 entreekaarten weg.

Zeeuws Museum 

Zeeuws museum in Middelburg

Zeeuws museum in Middelburg

Met meer dan 30.000 kunstschatten die herinneren aan het verleden van Zeeland is het Zeeuws Museum in Middelburg een bezoekje meer dan waard. Ga er kijken naar een draakje, een ivoren zakzonnewijzer en een indianenhoofdtooi. Modeliefhebbers opgelet: in de drie modezalen Made in ZeelandInspired by Zeeland en Dressed in Zeeland ontdek je zelf de overeenkomsten en verschillen tussen mode en streekdracht. Ontwerpers als Rianne de Witte, Victor de Bie en Lidewij Corstiaans stellen hun werk tentoon. Met eigen ogen bekijken? We geven 6 maal 2 kaarten weg.

Om kans te maken mail je ons het antwoord op onderstaande vraag, plus je adresgegevens én naar welke entreekaarten de voorkeur uitgaat. Het contactformulier invullen mag ook. Meedoen kan tot en met 30 juni 2013, begin juli maken we de winnaars bekend.

Hoeveel kamers telt BEST WESTERN Hotel Arneville?