WINACTIE! Zwolse winterpret

Dit jaar voor het eerst op de nieuwe locatie bij het station van Zwolle én met extra vermaak voor jong en oud: kom je ook naar het IJsbeeldenfestival?

in de voormalige NS-loods krijgen de ijs- en sneeuwbeelden een plekje in een tent (een koude tent: het is er -8°C!). De overige ruimte is voor het Eventplaza: een bioscoop met diverse films, kermisattracties, springkussens en een ‘gaming zone’ waar kinderen allerlei LEGO-games kunnen spelen zijn gratis toegankelijk.

Veertig kunstenaars zijn druk aan de slag om 250.000 kilo ijs en 250.000 kilo sneeuw te verwerken tot creaties die te maken hebben met het thema ‘World in Motion’: bijzondere vaar- en voertuigen, zowel (ooit) bestaande als ontsproten aan de fantasie.

Het festival opent op zaterdag 6 december de deuren. Bekijk hier het complete programma.

WINACTIE!

UPDATE 5 december 2014: de winactie is afgelopen en de winnaar heeft bericht ontvangen. Van harte!

Wil je kans maken op een overnachting voor twee personen in een sfeervolle tweepersoonskamer in BEST WESTERN Hotel Restaurant Fidder? Een royaal ontbijtbuffet én twee entreekaarten voor het IJsbeeldenfestival zijn ook inbegrepen!

Mail ons vóór 5 december 2014 je naam en adresgegevens of vul het contactformulier in.

BEST WESTERN Hotel Restaurant Fidder is hét hotel in Zwolle waar je weer opwarmt na een bezoek aan het IJsbeeldenfestival. Gevestigd in een Rijksmonument uit 1905 en gelegen in een Jugendstilwijk op loopafstand van het historische centrum van Zwolle biedt dit hotel 21 kamers met elk hun eigen ambiance. Hoge plafonds, erkers, ornamenten en antiek meubilair scheppen een authentiek historische sfeer die per kamer verschilt. Wat alle kamers gemeen hebben is gratis wifi, lekkere badjassen en slippers.